Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / Rafael Nadal Faces Very Tough ... / Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020.

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / Rafael Nadal Faces Very Tough ... / Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020.. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros.

Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας.

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Rafael Nadal Outfits For Roland ...
Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Rafael Nadal Outfits For Roland ... from www.atptour.com
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το.

«βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό.

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας.

«βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών.

SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση
SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση from www.sport24.gr
Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss.

Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα.

Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα.

Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss.

O Ράφα Ναδάλ αναμετρήθηκε με... ball-boy! - CNN.gr
O Ράφα Ναδάλ αναμετρήθηκε με... ball-boy! - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα.

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς.

O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το.